Vă invit la jocul de-a florile

Astăzi este o duminică diferită. M-am gândit să rup puțin ritmul. Și să vă contrariez. Astăzi nu scriu niciun articol. În schimb, vă invit pe toți la un joc. Jocul de-a florile. De fapt, o invitație să mă ajutați să fac o serie de articole, ca într-un foileton, cărora, însă, voi să le alegeți personajele.

O grădină veselă de flori, așadar, în care voi trebuie doar să intrați și să alegeți una dintre ele, după care să-mi șoptiți, pe pagina mea de Facebook, la postarea care anunță acest joc, ce nume stau înscrise în petalele ei. Floarea pe care cei mai mulți o vor fi ales va fi prima poveste pe care vă voi povesti-o spre plăcerea domniilor-voastre.

Și cum, dacă veți intra în joc, veți stabili probabil o ierarhie, foiletonul, adică jocul de-a florile va continua, cu poveștile ordonate, fără greș, după cum veți fi ales.

Plebiscitul în grădina cu flori a Sorinei!

Nu vreau să vă dezvălui nimic din planurile mele, dar vă asigur că tot despre Iași vă voi povesti, tot despre oamenii care îl fac atât de special, tot despre casele în care viața lor s-a prefirat clipă de clipă și zi după zi. Doar că va fi un foileton special, ca un șirag de perle înșirate pe un fir de aur. Un foileton cu gust dulce-amărui, cu miros de trandafir de dulceață, cu clinchete de zurgălăi atârnați la săniile Crăciunurilor de altădată. Cu chipuri demult uitate, pe care ai vrea să le atingi ca să le dai viață… Este chiar ceea ce veți face, alegând floarea care vă încântă…

Dacă experimentul va izbândi, cred că va ieși ceva foarte frumos și luminos! Sunt tare curioasă câtă lume va accepta provocarea… Dar, gata, vorba multă sărăcia omului.

Să înceapă jocul de-a florile Sorinei!

Continuă să descoperi orașul! Vezi și restul poveștilor.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună experiență pe site-ul nostru.