8 martie și 60 de duminici, un an de neasemuită bucurie

Astăzi, blogul sorinadanaila.ro împlinește exact un an. 60 de duminici. 60 de articole. O neasemuită bucurie de a împărtăși Iașul cu voi.

Pentru mine, acest an, aceste 60 de duminici, au fost o descoperire permanentă a unei lăcomii a scrisului pe care nu mi-aș fi închipuit-o ca fiind esențială vieții mele. Mama îmi spunea, odată, că, atunci când afli ceea ce-ți aduce bucurie, devii hulpav și nesătul. Este exact ceea ce mă caracterizează în raport cu acest blog numit, identitar, sorinadanaila.ro.

Nu mi-aș fi închipuit, însă, niciodată că această bucurie pe care v-o dăruiesc de 60 de duminici încoace va avea și un răspuns în oglindă. Un răspuns puternic, al bucuriei voastre. Iscate de descoperirea surprinzătoare a unui oraș, a oamenilor săi, a poveștilor care-i dau consistență. Un oraș pe care poate că-l veți privi puțin altfel. Căruia îi veți umple mai ușor golurile. Și asupra căruia veți ridica mai des privirea. Căci Iașul este și cel care rezistă. Dar și cel care se schimbă, se preface, se metamorfozează, chiar dacă prea aproape sub ochii noștri deseori obosiți și nemulțumiți.

Un mic bilanț al acestui an

Bucuria aceasta a voastră nu cred să fie închipuită doar, dacă mă uit la un bilanț pe care mi-ar plăcea să vi-l arăt, pentru că este despre voi și despre chiar această bucurie a voastră.

Pentru cele 60 de duminici care au jalonat anul care acum se încheie și pentru cele 60 de articole ale lor, ați fost 7.300 de vizitatori unici. 10.400 de sesiuni de lectură. 18.600 de vizualizări de pagini. 1.4 minute de adăstare pe o pagină. Ceea ce înseamnă că voi toți ați făcut succesul acestui blog. Care nu are nicio publicitate, nu are niciun parteneriat de cointeresare cu nimeni, este pur și simplu organic.

Cum să-mi exprim gratitudinea, așadar? Cum altfel decât scriind mai departe. Și iubindu-vă, respectându-vă și dorindu-vă tot frumosul din lume, picurat în suflet în fiecare duminică, negreșit, la ora 9.00.

Vă mulțumesc pentru că existați în viața mea! Fie să ne întâlnim, în pace și iubire, pentru încă 60 de duminici! Și, nu uitați, vă așteptăm la plimbările pregătite cu atât de multă grijă de către CityID!

Continuă să descoperi orașul! Vezi și restul poveștilor.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună experiență pe site-ul nostru.